WAT WIJ DOEN

JeWa Logistics biedt individuele logistieke oplossingen voor bedrijven alsmede transportdiensten binnen de Benelux aan. 

Onze missie

JeWa Logistics staat voor innovatie in logistiek. Waarbij logistieke oplossingen met een hoge service-graad de garantie bieden voor een win win relatie.

Partnerships als basis

Het realiseren van logistieke processen en transport oplossingen zien wij op basis van klant partnerships.
De volgende vijf ankerpunten staat bij het realiseren van de meest optimale logistieke oplossing centraal.

Onze doelmarkten

JeWa Logistics concentreert zich op de medical, health care, veterinaire en office supplies markten.

 


Kwaliteitsbeleid

Constante aandacht en ontwikkeling op het gebied van kwaliteit in nauwe samenwerking met de klant en maatschappelijke omgeving. 


Verkoopbeleid

Wij leveren niet alleen transport en logistieke diensten maar ook onze reputatie. Daarom zijn de afspraken met u als partner altijd duidelijk. Of het nu gaat om kwaliteit van diensten, verpakkingen en services of de verschillende levertijden die wij bieden. Afspraken en werkwijze leggen wij op klantniveau vast in een Service Level Agreement.


Inkoopbeleid

Korte termijn denken eindigt in hoge kosten op de lange termijn. JeWa Logistics biedt een breed dienstenpakket. Het leveren van de beste service tegen een uitstekende prijs/prestatie-verhouding is de basis van een lange termijn partnership. Bijkomende kosten en desastreuze kwaliteitsproblemen bij korte frequente wissels worden zo vermeden.

Human Resources

De juiste man of vrouw op de juiste plaats. Medewerkers zijn niet alleen het visitekaartje van het bedrijf. Zij zijn de kern van een dienstverlenende onderneming. JeWa Logistics biedt hen niet alleen opleidingen, trainingen en groei mogelijkheden maar vooral de kans enthousiastme te ontplooien, zowel binnen als buiten de organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De wereld, dat ben je zelf. De verantwoordelijkheid van JeWa Logistics stopt niet met de afgesproken levering aan de klant. Zo zijn onze leveranciers mede geselecteerd op hun maatschappelijk verantwoordelijkheid. Het werken in een mens- en milieuvriendelijke arbeidsomgeving is noodzakelijk, evenals het afwegen van milieu besparende materialen en werkmethodes.