Onze dagelijkse zorg is niet alleen vervoer van A naar B, maar ook het in kaart brengen van goederenstromen die aansluiten bij uw logistieke processen. JeWa Logistics werkt conform de Europese richtlijnen zoals vastgelegd in de Good Distribution Practice (GDP).

JeWA Logistics CSS systeem

Het JeWa Logistics CSS is een logistiek transactie systeem voor het beheren van uw goederen transport. Het CSS is eenvoudig met bestaande systemen te koppelen en biedt online order entry, tracking, label generatie en direct toegang tot onze klantenservice. Aangevuld met complete management informatie rondom uw transporten. 

De voordelen 

  • Het CSS is altijd en overal waar het internet zich bevindt inzetbaar.
  • Track & Trace tegen lage kosten
  • Online vrachtbrieven inzien en beheren
  • Management Informatie rondom uw goederenstroom
  • Lage Gebruikerskosten, geen installatie op lokale PC
tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

Hoe het werkt

Het JEWA CSS 2.0 is een cloud computing applicatie. Installatie van software op uw pc / workstadion e.d. is dus niet vereist. Uw waardevolle data zijn dus niet op een lokale PC opgeslagen, maar in een beveiligd datacentrum te Amsterdam en Haarlem. Door deze setup kunnen updates centraal door JEWA Logistics doorgevoerd worden. Het CSS 2.0 is wereldwijd toegankelijk vanaf iedere PC met Internet verbinding. Hierdoor bent u flexibel. Zo is het CSS ook snel op een tijdelijke hup inzetbaar. Het CSS kan middels eenvoudige EDI koppelingen gemakkelijk aan bestaande systemen aangesloten worden. Dankzij het CSS vervalt de gebruikelijk push-time voor het doorsturen van uw zendingsgegevens. Binnen het CSS worden deze real-time door onze planning ontvangen en verwerkt. Deze constante bewaking van binnenkomende zendingsgegevens biedt significante voordelen voor wat betreft de optimale planning voor afhaal alsmede een vroegtijdige capaciteitsberekening voor distributie de volgende werkdag.